Dagje uit toegangskaartje met korting naar de dierentuin

Met deze aanbiedingen, en met onze speciale dagje uit toegangskaartje met korting naar de dierentuin, kun je genieten van een onvergetelijke en betaalbare ervaring. De korting wordt geldig gemaakt door de koop van de kaart. Als je  meer dan één kaart koopt, kun je korting krijgen. Hiermee kun je het uitje naar de dierentuin maximaal optimaal maken, zonder dat je veel betaalt.

Ook kun je profiteren van speciale aanbiedingen zoals korting op eten en drinken etc. Bovendien krijg je een gratis toegangskaart om een tweede keer terug te keren naar de dierentuin.

U kunt ook informatie krijgen over dieren die u kunt zien bij de dierentuin. Verder kunt u met de speciale dagje uit toegangskaart met korting naar de dierentuin ook speciale evenementen bezoeken. Geniet van een dagje dierentuin met uw gezin of vrienden met de dagje uit toegangskaart met korting naar de dierentuin

Dierenrijk Nuenen

Tickets voor Dierenrijk Nuenen, bij Eindhoven

Ontmoet een jonge chimpansee, neushoorns, olifanten, pinguïns en wel 400 vogels!

Rolstoeltoegankelijk De dierentuin is rolstoeltoegankelijk, maar er kunnen hellingen zijn. Er is een toegankelijk toilet in het entreegebouw en je kunt een rolstoel lenen

Toegangskaartje v./a.€ 21,00

ARTIS Amsterdam

Beleef een wilde tijd in het historische ARTIS Amsterdam Royal Zoo

De ARTIS Zoo bevat een enorme hoeveelheid verschillende diersoorten, waaronder pinguïns, wolven, giraffen en nog veel meer. Er is ook een indrukwekkende kunstcollectie, een zoölogische bibliotheek, een planetarium en 27 monumenten verspreid over het gebied.

Rolstoeltoegankelijk

Toegangskaartje v./a.€ 25,00

Tickets voor DierenPark Amersfoort

Bekijk dieren van over de hele wereld in de leukste dierentuin voor kinderen

Voor een kind is een bezoek aan de dierentuin al spannend genoeg. Ze zien dieren die ze alleen uit verhalen kennen, zijn in een nieuwe omgeving en krijgen – laten we eerlijk zijn – waarschijnlijk ook een nieuwe knuffel. Maar je tickets voor DierenPark Amersfoort hebben nog veel meer voor je in petto! Deze dierentuin is volledig ontworpen met kleine avonturiers in gedachten.

Rolstoeltoegankelijk.

Toegangskaartje v./a.€ 25,50

Tickets voor Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Boek je tickets voor Blijdorp en verken een van de oudste dierentuinen van de wereld

Met je tickets voor Blijdorp krijg je toegang tot een van de mooiste dierentuinen van Europa. Je vindt er een naturalistische oase waar je dieren uit alle hoeken van de wereld kunt zien. Rode panda’s, tijgers, olifanten, zeeleeuwen, zilverruggorilla’s en vele andere noemen deze plek hun thuis. Deze op natuurbehoud gerichte dierentuin zal je het gevoel geven dat je op expeditie bent geweest – en daar hoef je Rotterdam niet eens voor te verlaten!

Rolstoeltoegankelijk

Toegangskaartje v./a.€ 25,00

Tickets voor Ouwehands Dierenpark Rhenen

Uniek in Nederland… Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark Rhenen! Toegangskaartjes:
0 t/m 2 jaar Gratis
3 t/m 9 jaar € 25,50 p.p.
Vanaf 10 jaar € 28,50 p.p.
Studenten €26,00 p.p. (niet geldig in het weekend en tijdens vakanties)
geldig t/m 31 maart 2024
5/5 - (24 stemmen)