Musea

Museum

Museum

Dagje uit toegangskaartje met korting naar een museum

Het dagje uit toegangskaartje met korting naar een museum is een handige manier om te genieten van de cultuur en kunst terwijl u ook veel geld bespaart. Met deze kortingskaart krijgt u korting op toegangsprijzen tot sommige musea, waardoor u geld kunt besparen.

U kunt ook genieten van andere functies zoals gratis wifi, tentoonstellingen, rondleidingen, cadeaus en infotainment. De kaart biedt ook kortingen en aanbiedingen op culturele evenementen, zoals theatershows, concerten, sportevenementen en tentoonstellingen. De kaart is een uitstekende optie om uw budget te beheren terwijl u tegelijkertijd profiteert van de best mogelijke ervaring bij een museum.

van Gogh Museum

Van Gogh Museum Amsterdam: Toegangskaartje

Bewonder de grootste collectie schilderijen & tekeningen van Van Gogh ter wereld

 

Koop nu je ticket voor het Van Gogh Museum en krijg exclusieve toegang tot de permanente collectie Van Goghs werken, bestaande uit meer dan 200 items. Je ziet onder andere zijn serene landschappen, prachtige stillevens, en fascinerende tekeningen en brieven. Samen werpen ze een onthullend licht op zijn buitengewone leven.Rolstoeltoegankelijk

Audiogids: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans
Toegangskaartje v./a. € 22,00
 

Rijksmuseum Amsterdam: Toegangskaartje

Bekijk de grootste Rembrandt-collectie ter wereld en 800 jaar aan geschiedenis

 
 

Reserveer nu je tickets voor het Rijksmuseum en kom oog in oog te staan met internationale topstukken van Van Gogh, Vermeer, en natuurlijk Rembrandt met zijn De Nachtwacht. De collectie in het prachtig gerestaureerde gebouw van het Rijksmuseum omvat meer dan 800 jaar aan indrukwekkende kunstgeschiedenis. Het ‘Rijks’ aan het Museumplein is een absolute must-see tijdens een tripje naar de Nederlandse hoofdstad!

Audiogids: Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Russisch, Spaans.
Toegangskaartje v./a. €23,50

Tickets voor Stedelijk Museum Amsterdam: Toegangskaartje

Een mekka van moderne kunst vol meesterwerken in hartje Amsterdam

 
 

Met je kaartje voor het Stedelijk krijg je toegang tot een van de belangrijkste collecties moderne en hedendaagse kunst ter wereld. Lokale en internationale kunstenaars vertegenwoordigen de meest betekenisvolle stromingen. Zij bepalen mede het gezicht van de moderne kunst van gisteren, vandaag en morgen.

Audiogids: Engels, Nederlands

Toegangskaartje v./a. €22,50
 

Tickets voor Het Mauritshuis museum Den Haag

Bekijk Vermeers iconische ‘Meisje met de parel’ en andere meesterwerken

Het Mauritshuis heeft een permanente collectie met werken van onder meer Rembrandt, Van Dyck, Rubens, Brueghel, Holbein, Hals en Steen, en biedt daarmee absoluut een onmisbare culturele ervaring in Den Haag.
 
Audiogids: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans. Rolstoeltoegankelijk.
Toegangskaartje v./a. €19,00
 

Tickets voor Escher in Het Paleis, Den Haag

Bekijk de permanente collectie gewijd aan de Nederlandse kunstenaar M.C. Escher

 

Ontdek het grootste deel van Eschers werk in het prachtige voormalige winterpaleis van koningin-moeder Emma van Nederland, een bijzondere locatie in Den Haag.

Rolstoeltoegankelijk Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is een lift (84 x 103 cm), maar geen toilet voor rolstoelgebruikers. Informeer het personeel van tevoren over je bezoek, zodat ze de oprit klaar kunnen maken.
Toegangskaartje v./a. €11,50
 
4.8/5 - (17 stemmen)