Pretparken

Pretpark

pretpark

Dagje uit toegangskaartje met korting naar een pretpark

Met het Dagje uit Toegangskaartje met korting kun je de dag van je leven beleven bij het pretpark!

Met deze kaart krijg je korting op de entree van het pretpark gedurende een dag; De mogelijkheid om geld te besparen op onderdelen zoals attracties, shows, parkeren, restaurants en souvenirs; Meer betaalbare opties door de lagere entreeprijzen, geen toeslagen en geen verplichtingen; Een groot aanbod aan attracties en activiteiten

Het Dagje uit Toegangskaart met korting is de perfecte manier om het beste uit je pretparkbezoek te halen. Of het nu gaat om ontspanning, avontuur of fun for the whole family, de kaart biedt de perfecte kans om plezier te hebben terwijl je geld bespaart. Geniet van al het plezier en profiteren van kortingen met deze kaart!

De Efteling

Tickets voor De Efteling

Ontdek de vele fantasiewerelden en talloze (ont)spannende attracties

Ben je klaar voor een magisch avontuur? Koop je Efteling tickets en stap direct in een wereld die je stoutste dromen te boven gaat! De Efteling, gelegen in het hart van Nederland, is een themapark dat je meeneemt naar een grillig wonderland van betovering.

Van de adrenalineverhogende Baron 1898 dive coaster tot de betoverende Droomvlucht dark ride, de Efteling biedt een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. En met je Efteling kaartjes heb je toegang tot een verscheidenheid aan attracties voor alle leeftijden en interesses.

Toegangskaartje v./a. € 48,00

 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Beleef het Wilde Westen in Slagharen! Waan je voor even in een heel andere wereld. De wereld van het Wilde Westen. Ga op avontuur en stap in de Gold Rush, deze triple launch achtbaan brengt je van 0 tot 95 km per uur in enkele seconden. Ben je niet zo’n waaghals? Geniet dan van het prachtige uitzicht vanuit de Big Wheel op 50 meter hoogte. Geen fan van grote hoogtes? Stap dan achter het stuur van een echte Old Timer. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven! Entree vanaf 4 jaar

Toegangskaartje van € 33,50 voor € 16,50 (geldig tot en met 8 januari 2024)

Je bespaart €17,00

Attractiepark DippieDoe in Best (Brabant)

Hét attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar. Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de draaikolk of speel met je kleintje in de Dreumesbaai. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk en weersonafhankelijk. Binnen en buiten is van alles te doen. Gelegen bij recreatiepark Aquabest, nabij Eindhoven. Naast de A2, dus uitstekend bereikbaar! Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar Attractiepark DippieDoe toe!

Toegangskaartje van € 16,50 voor € 12,40 (geldig tot en met 29 oktober 2023)

Je bespaart € 4,10

Bobbejaanland in de Belgische Kempen

Je maakt nieuwe herinneringen in Bobbejaanland! Het gezellige pretpark – gelegen in de prachtige groene Belgische Kempen – is dé perfecte daguitstap voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en verschillende originele themazones is een onvergetelijke tijd gegarandeerd.

Kinderen tot 1 meter mogen gratis naar binnen

Toegangskaartje van € 41,90 voor € 24,90 (geldig tot en met 29 oktober 2023)

Op safari in Safaripark Beekse Bergen

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

Bij Beekse Bergen kun je elke dag van het jaar genieten. Je kunt namelijk het hele jaar op safari, ook op feestdagen. Ontdek het dagprogramma en plan je dagje uit. 

Dagkaart kinderen tot 3 jaar: Gratis

Toegangskaartje 3 t/m 9 jaar: €24,50 voor € 22,50

Vanaf 10 jaar € 28,00 voor € 26,00

5/5 - (42 stemmen)