Musical

Musical

Dagje of avondje uit toegangskaartje met korting naar een musical

Wat is een musical?

Een musical is een mix van muziek, dans en drama. Het is een vorm van uitdrukking, waarin artiesten de verhalen van personages interpreteren met behulp van muziek, dans en een verhaal. Musicaltheater is een vorm van entertainment die kan worden gebruikt om verhalen en ideeën te vertellen, die anders moeilijk te communiceren zijn. Musicaltheater combineert elementen uit musicalcomposities, film, komedie, kunsten en dansomgevingen. Een musical biedt een diepgaand begrip van de personages en hun verhalen. Acteurs en actrices kunnen hun emoties, gevoelens en conflicterende relaties versterken met behulp van zang, dans en theatervoorstellingen. Met behulp van de krachtige combinatie van taal, toneel en muziek kan een musical mensen vermaken, inspireren en motiveren.

Onderstaand noemen we 2 musicals die momenteel in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Les Misérables

Les Misérables is een musical spektakel dat wordt uitgevoerd in de Nederlandse theaters. Het is een van de meest geliefde musicals in de wereld en staat bekend om de rijke audio en visuele ervaring die het aanbiedt. De musical is gebaseerd op het boek van Victor Hugo uit 1862 en is een enorme hit sinds de eerste vertoning in 1985. Met tal van orkestmuziek, gezang en dans, waaronder de beroemde “I Dreamed a Dream” en “On My Own”, wordt het publiek meegenomen in de epische reis van Jean Valjean. Publieke reacties zijn overweldigend. Het verhaal wordt getoond in theaters verspreid over het land, met Nederlandse tour data voor de komende maanden. De musical wordt vergezeld door een ensemble van vakkundige acteurs, orkesten en koren. De muziek en krachtige verhalen tonen de hardheid van het leven en de hoop voor de toekomst. Kopers en bezoekers worden aangemoedigd om deze ervaring niet te missen. Bij elke show kan het publiek genieten van een unieke reis die hen meeneemt naar de wereld van Les Misérables

Mama Mia de musical

Mamma Mia de Musical is een musical met muziek, geschreven door Benny Andersson en Björn Ulvaeus. Het verhaal is gebaseerd op de muziek van de popgroep ABBA. De show is een plezierige reis naar het Griekse eiland Kalokairi, waar Sophie, de bruid, de verschillende meningen bij elkaar brengt. De show is leuk voor het hele gezin, met zoete romantiek, leuke humor en een haast wonderlijke vreugde. De muziek van Mamma Mia is gevuld met ABBA’s deftige pop, romantische ballade, energieke disco en veel meer. Er komen verschillende hits langs, inclusief ‘Dancing Queen’, ‘Honey, Honey’, ‘Take a Chance on Me’ en vele andere. Mamma Mia de Musical is een verhaal vol emotie, een romantische vertelling van liefde, verlies, familiebanden en de keuzes die mensen moeten maken. Het verhaal is een vermenging van verrassingen, waarbij de liefde altijd overwint. Gezien de lange lijst hits, energieke dansroutines, geweldige cast en romantische verhalen, is het geen wonder dat Mamma Mia de Musical een van de meest succesvolle musicals is geworden, zowel in het theater als wereldwijd. Het zou een onvergetelijke avond uit zijn voor iedereen!

 

Les Misérables incl. gratis programmaboek

Met sterren bekroonde musical

Toegangskaartje : Vanaf € 42,90

De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal € 2,05 orderkosten en/of € 4,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

Mamma Mia! Incl. programmaboek t.w.v. €10,-

Te zien in theaters door heel Nederland

Toegangskaartje Vanaf € 30,75

 

Pretty Woman de Musical, tijdelijk 2e kaart halve prijs

De meest geliefde romantische komedie van Hollywood – nu als musical

Toegangskaartje Vanaf € 46,86

Rating post